10. huhtikuuta 2014

Paperikukkia 3/3: Hääkimppu origamikukista

Kirjoittanut Inka

Jos on innostunut origameista, saattaa miettiä, että mitä kaikkea origamikukista voisi tehdä. Jos tämä ajatus lipsahtaa mieleen omien häiden kynnyksellä, lopputuloksena saattaa olla origamikukista tehty morsiuskimppu! Niin ja morsiusneitojen kimput... ne kaikki nejä ja heittokimppu tottakai!
Jos haluaa kertoa itsestään jotain hääkimpun välityksellä, niin omalla kohdallani tämä kimppu teki sen parhaiten. Origamikukista saa erittäin persoonallisen hääkimpun. Lisäksi tämä kimppu kestää aikaa, se on kahden vuoden jälkeen edelleen yhtä kaunis kuin juhlapäivänä.


Hääkimpun tekemiseen on käytetty paljon aikaa. Paperin, helmien ja nauhojen valinta, kukkien taittelu ja kimpun sitominen. Myöhemmin olen miettinyt, olisiko kimpusta tullut vieläkin näyttävämpi, jos sen olisi sitonut asiantunteva kukkakauppias.


Osa kukista on tehty vanhoista kirjansivuista ja ne on väritetty kuivapastilleilla. Kukkien varret on rautalankaa ja ne on sidottu puurunkoon kukkateipillä.


Kosken konnun Pinterestiin on kerätty kuvia muiden tekijöiden ihanista origamihääkimpuista. Tästä kokoelmasta kannattaa ehdottomasti käydä inspiroitumassa!

Lue myös
Paperikukkia 1/3: Origamikukkien tekeminen
Paperikukkia 2/3: Taittele kaunis ikkunakoriste

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos kovasti aBu Papu! Tämän hääkimpun kukat on tehty erityisellä huolella ja rakkaudella! :)

      Poista