6. maaliskuuta 2015

Viikonloppu fiilis: Blogi haltuun!

Kirjoittanut Inka

Oletteko huomanneet, että viime aikoina pintakäsittelyn ammattilainen on ottanut blogin haltuun ja aloittanut Laurin maalauskoulun. Jos on taipumusta tuunailuun, niin tätä kannattaa seurata tai ainakin pitää mielessä, että täältä löytyy ohjeita. Maalauskoulun tarkoituksena on opettaa helppoja ja yksinkertaisia työtapoja huonekalujen hoitoon ja entisöintiin sekä erilaisiin maalaus ja lakkaustöihin. Tähän mennessä blogissa on julkaistu maalin- tai lakanpoisto ja spraymaalaus osa 1: puupintojen maalaus. Maalauskoulun lisäksi meidän omat projektit julkaistaan vanhaan tapaan.

Laurin maalauskoulussa TULOSSA

Öljykäsittelyn puhdistus tai poisto
Aina ei tarvitse poistaa vanhaa maali- tai lakkapintaa
Spraymaalaus osa 2: metallipintojen maalaaminen
Renkaiden poisto lakkapinnoilta
Vahakäsittelyn poisto
Aina ei tarvitse poistaa vanhaa vaha- tai öljypintaa
Sellakka ja ranskalainen kiillotus
Vanhan pintakäsittelyn tunnistaminen
Naarmujen retusointi lakka- öljy- tai vahapinnalta

Oma välilehteni on Inkan paperihommia. Sinne on tarkoitus kerätä kaikki blogissa ilmestyneet paperiaskartelut ja niitä onkin jo pitkä rivi. Lisää on tulossa, mutta paperihommia täytyy välillä tehdä, että on jotain mitä julkaista.

Viime viikonloppuna kokkasimme uusimmasta Glorian ruoka & viini 2/2015 -lehdestä thaimaalaista kanakeittoa eli Tom kha gaita. Aivan super hyvää! Siellä oli monta hyvää ohjetta, joten tänä viikonloppuna valitsemme samasta lehdestä vielä jonkun toisen reseptin. kotona tehtyjä kalapuikkoja tai marokkolaista porkkanakeittoa... tai molemmat. Kosken kontu toivottaa hyvää viikonvaihdetta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti