17. helmikuuta 2014

Minilokerikot sohvapöytänä

Kirjoittanut Lauri

Nämä Ikean lokerokot on tuunattu jo vuosia sitten täysin eri tarpeeseen. Ne palvelivat vuosia mukanani kun kiersin messuja ja erilaisia tapahtumia myydessäni pintakäsittelyaineita.

Lokerikot käsiteltiin aikanaan Herdinsin vesipetseillä ja lakattiin Liberonin sellakalla. Nämä toimivat itseasiassa kyseisten petsien myyntitelineenä ja laatikossa oli kyseisen väristä petsiä. Näistä oli helppo asiakkaille petsejä myydä. Pistääkin miettimään miksi kaupoissa tuotteet ovat aina tylsästi piikeissä roikkumassa.

Lokerikot näyttävät kovia kokeneilta, ja niihin liittyy paljon muistoja messuajoilta. Juuri siksi ne ovat niin kovin rakkaat. Lokerot on kasattu  rennosti päällekkäin, ja toimittavat sohvapöydän virkaa.


Rouheat lokerikot sopivat hyvin sisutuksemme tyyliin. Timberwisen tammilankkulattialla ne nököttävät kuin kotonaan.

Lisää ideoita lipastojen tuunaukseen Kosken konnun Pinterestissä


Kosken kontu Facebookissa

3 kommenttia:

 1. Moikka! Tosi hienoja - mulla on noita pyörimässä myös kämpässä yksittäisinä, tiedätkö että löytyykö tota lokerikkohyllyä vielä Ikeasta? Oon tosi surkea etsimään katalogeista, siksi kysyn...

  VastaaPoista
 2. Viikonloppuna tätä kirjoittaessani kävin Ikean nettisivuilla, mutta en löytänyt. En osaa varmaksi sanoa. Ollut Ikean vakiotavaraa vuosikaudet.

  VastaaPoista
 3. Heips.
  Vinkkivinkkinä: Bauhausilla on ainakin ollut vähän vastaavia lokerikkoja myös myynnissä. ;)

  VastaaPoista